Styrelsen - presentation

Här är HSS styrelse. Vi jobbar hårt för att vi skall ha en bra förening.

HSS styrelse har det övergripande ansvaret för föreningen gentemot myndigheter och mot företag som vi anlitar. Styrelsen är alltid intresserad av synpunkter och förslag från medlemmarna.

 

 

 

 

henrik l

Henrik Löfqvist

Ordförande Henrik Löfqvist

Henrik Löfqvist är gymnasielärare i Växjö och en föreningsmänniska som älskar att prata och umgås med glada människor. Henrik och hans familj är ofta ute på Helgasjön för bad eller fika.

Vice ordförande Lars Johansson

Lars Johansson hr ett gediget förflutet inom HSS och är nu åter i styrelsen. Du når Lars på 070-9501112 ellr lars.johansson@hss.se.

pingviner

Lars Johansson

peter t 2015

Peter Thornström

Sekreterare Peter Thornström

 Peter Thornström var med i HSS i slutet av 70-talet men blev sedan landkrabba. Från 2012 är dock båtlivet på Helgasjön igång igen med intresse av att renovera klassiska båtar. Du når peter på 073-0875461 eller peter.thornstrom@hss.se.

Kassör Vakant (ekonomistöd)

Kassörsrollen är för närvarande vakant och vi hänvisar till vår ordförande, vice ordförande eller föregående års kassör Jenny Leonsson. Du når Jennie via mail eller på telefon 070-5936632. Hur du når ordföranden eller vice ordföranden ser du ovan.

jennie

Jennie Leonsson

lars n

Lars Nikell

Ledamot Lars Nikell

Lars Nikell vet allt om HSS och är aktiv i nästan allt som händer. Lars är även ansvarig för Sjöfartssektionen. Du når Lars på telefonnummer 072-7424350 eller lars.nikell@hss.se

 
  
  

OM du vill bli
sponsor till
HSS - klicka
här och fyll
i informationen